Gratis Online Workshop: EEN ONTSPANNEN START

Je wil je kindje een warm welkom op aarde geven. Je verlangt naar een ontspannen bevalling en een vredige geboorte. Je wil er alles aan doen om je kind een fijn leven te geven. Maar je komt ook onzekerheid tegen. Doe ik het wel goed?

Tijdens de zwangerschap en als jonge moeder of vader voel je je extra kwetsbaar. Onverwacht kunnen onverwerkte emoties als angst en verdriet uit je eigen kindertijd of rond een eerdere bevalling naar boven komen.

In deze workshop (voor vaders en moeders die een kindje verwachten of die al ouders zijn) leer je wat jij kan doen voor jezelf en voor je kind om samen een ontspannen start te maken en om ontspannen op te voeden.

Je leert op jezelf te vertrouwen en naar je intuïtie te luisteren. Je ontdekt wat jij nodig hebt om goed in je vel te zitten als ouder.

Verder vertelt Marline Schreuder over de achtergrond en helende werking van het liedje Lief Mooi Kindje dat zij schreef. Een prachtig liedje om je kind een warm welkom te geven, te troosten en gerust te stellen. Zie: Liedje LIEF MOOI KINDJE

Data

Vrijdag 3 juli om 12.00 uur
Zondag 5 juli om 15.00 uur

Meld je hier aan

* Met het aanmelden voor deze workshop schrijf ik je ook in voor de inspiratienieuwsbrief.
Ik houd niet van spam en je kunt je daar ten alle tijden zelf weer voor afmelden.

Lukt er iets niet? Neem dan contact met me op.

Scroll naar boven