Liedje Lief Mooi Kindje

Het liedje Lief Mooi Kindje opent je hart en herinnert je aan wie je werkelijk bent. Het heeft een helende werking en is voor kinderen én volwassenen. Laat jouw licht helemaal stralen!

Ik heb het liedje geschreven door me te openen in stilte waarin alles aanwezig is. Het liedje kwam spontaan op papier en blijkt diepe lagen te raken. De reacties die ik terugkrijg, zijn hartverwarmend. 

Door het liedje voor je kindje te zingen, geef je het een warm welkom. Je helpt het om al vroeg negatieve ervaringen en emoties los te laten en in contact te blijven met zijn oorsprong. Streel of wieg je kindje tijdens het zingen, zodat het zich ontspant. Vele baby’s en kinderen zijn al beter gaan slapen, rustiger en blijer geworden van Lief Mooi Kindje.

Je kunt het liedje ook voor jezelf zingen, terwijl je je lichaam ontspant, zodat de woorden dieper binnenkomen. Het kan emotioneel zijn omdat oude pijn of gemis aangeraakt wordt. Door het liedje een tijdje voor jezelf te blijven zingen (of te luisteren naar mijn CD of Youtube filmpje), heel je ervaringen uit je babytijd. Je zal steeds meer vreugde, liefde en zachtheid in jezelf kunnen toelaten.

Kaarten Lief Mooi Kindje

Er zijn kaarten gemaakt met de tekst van het liedje Lief Mooi Kindje met de aquarel van Anneke Veldkamp. Je kunt deze kaarten aanvragen voor jezelf en om uit te delen.
Lief Mooi Kindje verspreidt zich over Nederland en België en het is mijn wens dat ieder (innerlijk) kind dit liedje mag horen!
 

Lief Mooi Kindje kaarten bestellen

Lief Mooi Kindje kaarten vraag je aan door onderstaand bedrag over te maken op NL54 INGB0004764464 t.n.v. M.M. Schreuder met vermelding van het aantal kaarten en je naam en adres!! Voor verzendingen naar het België graag €4,00 extra overmaken. Ongeveer 1x per week gaan bestellingen de deur uit.
10 kaarten €6,00
25 kaarten €12,50
50 kaarten €20,00
100 kaarten €30,00
 
Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op via info@praktijkdewittesteen.nl of bel me op 0575-493790.

Boek

Mijn boek Lief Mooi Kindje, een nieuw geboorteverhaal en warm welkom voor kleine baby’s en grote mensen kwam in 2013 uit. Ik heb het geschreven door me helemaal open te stellen en het Licht zelf als het ware aan het woord te laten. Het is een geschenkboekje voor pasgeborenen, voor kinderen en zeker ook voor volwassenen.
Het verhaal met de beeldende illustraties neemt je als vanzelf mee naar jouw kern. Het beschrijft de ervaring die we allemaal op onze eigen manier hebben meegemaakt. Het is een liefdevol en bemoedigend boekje om je te herinneren wie je werkelijk bent. In het boek staat ook het liedje Lief Mooi Kindje (voorheen BabyMIR) met uitleg van de diepere betekenis van de versregels.

Het boek heeft een harde kaft, is gedrukt op stevig hoogwaardig papier (FSC) en bevat 15 prachtige aquarellen van Anneke Veldkamp. ISBN 978-94-90737-03-0.

CD

Het nieuwe geboorteverhaal uit mijn boek Lief Mooi Kindje heb ik ingesproken op CD. Muzikant Peter van Kan heeft mij daarbij begeleid op gitaar. Op de CD heb ik ook het liedje Lief Mooi Kindje ingezongen.
Door een periode dagelijks de CD te beluisteren, kan pijn en gemis zacht geheeld worden en zal je verbonden worden met jouw Licht en het Licht waar je uit voortkomt.

Bestellen

Wil je het boek en/of de CD bestellen, maak dan onderstaand bedrag inclusief verzendkosten over op NL54 INGB0004764464 t.n.v. M.M. Schreuder, met vermelding van je bestelling en je naam en adres! Ongeveer 1x per week gaan bestellingen de deur uit.
Wil je ook Lief Mooi Kindje kaarten om uit te delen, geef dan door of je er 5 of 10 wilt ontvangen, dan stuur ik die gratis met je bestelling mee.

Boek: €20,00
CD: €12,00
Boek en CD: €30,00
Verzendkosten: €4,00 (buitenland €7,50)
Pakketpost: €6,95 (buitenland €9,00) wanneer je bestelling niet door de brievenbus past.

Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op via info@praktijkdewittesteen.nl of bel me op 0575-493790.

Scroll naar boven