U bevindt zich hier: mijn boek en CD  

 
 
 

Boek
In 2013 kwam mijn boek LIEF MOOI KINDJE, een nieuw geboorteverhaal en warm welkom voor kleine baby's en grote mensen uit. Het was een mooi proces om het te schrijven. En het is bijzonder te horen hoe het mensen raakt en ondersteunt op hun pad naar innerlijke vrijheid.
Bekijk hier het boek en lees over de inhoud:
cover [1.261 KB]
Het boek heeft een harde kaft, is gedrukt op stevig hoogwaardig papier (FSC) en bevat prachtige aquarellen van Anneke Veldkamp.
ISBN 978-94-90737-03-0

Je kunt het boek via de mail info@praktijkdewittesteen.nl of telefonisch (0575-493790) bestellen en hebt het dan binnen drie werkdagen in huis. De kosten zijn €20,00 excl. €3,50 verzendkosten (binnen Nederland). Bij het boek zit de nota ingesloten. Mocht het boek onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 7 dagen retour zenden.

Bestel je het boek en de CD samen, betaal je €30,00 excl. €3,50 verzendkosten.

CD
Ik heb het nieuwe geboorteverhaal uit mijn boek Lief mooi kindje ingesproken op CD. Muzikant Peter van Kan heeft mij daarbij begeleid met prachtige gitaarmuziek. Op de CD heb ik ook het helende liedje Lief Mooi Kindje ingezongen. De kosten zijn €12,00 excl. €3,50 verzendkosten. De CD kan niet retour gezonden worden.

Lief Mooi Kindje-kaarten
Er zijn kaarten met de tekst van het liedje en een aquarel van Anneke Veldkamp erop.
Mijn wens is dat het liedje veel baby's, kinderen en volwassenen bereikt en daarom verspreid ik de kaarten kosteloos. Mocht je willen bijdragen in de onkosten en de verzendkosten, is dat zeer welkom en kun je een donatie doen.