U bevindt zich hier: Luisterkind-methode  

LUISTERKIND-METHODE
 
 
 

In gesprek gaan met iemand op een diepe laag en luisteren op zielsniveau, heeft zich afgelopen jaren in mij op een natuurlijke manier ontwikkeld. Gaandeweg ben ik dit vermogen meer gaan inzetten.

In februari 2015 heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker van Diana van Beaumont succesvol afgerond. Ik ben deze opleiding gaan volgen om mijn afstemmingen te verdiepen en ervaring als baby- en kindertolk uit te breiden.

Tijdens een afstemming maak ik contact met een diepere laag in jou of in je kind en ga ik in de energie in gesprek aan de hand van vragen of problemen die spelen. Ik stel me helemaal open voor jou of het kind en samen gaan we op zoek naar de kern van wat er speelt en naar mogelijkheden en oplossingen. Het gesprek schrijf ik voor jullie op en mail ik naar je toe. Dit maakt bewust, geeft helderheid en biedt handvatten. Je hoeft voor een afstemming niet naar de praktijk te komen. Heb je vragen of wil je weten hoe dit precies in zijn werk gaat, neem dan telefonisch contact op.

Afstemming aanvragen:
Een Luisterkind-afstemming vraag je aan door een recente foto te mailen met geboortedatum. Geef je gezinssituatie weer, vertel waarom je een afstemming wilt aanvragen en stel vragen die je hebt. Ik zal die zoveel mogelijk meenemen in de afstemming en laat me verder helemaal leiden door wat jij of je kind mij op een dieper niveau vertelt.
Na de aanvraag ontvang je per mail nadere informatie. Mijn streven is om binnen 14 dagen de afstemming te maken.

Meer informatie over de Luisterkind-methode vind je op: www.dianavanbeaumont.nl.
Of lees het boek Luisterkind van Diana van Beaumont, waarin veel afstemmingen beschreven worden.