U bevindt zich hier: de helende reis  

DE HELENDE REIS / THE JOURNEY
 

 
 

De methode
De Helende Reis is één van de meest krachtige en bevrijdende methodes die ik ken. Tijdens een Helende Reis maak je zittend, met je ogen dicht een innerlijke reis naar aanleiding van een thema, probleem of wens.
Tijdens een zorgvuldig begeleid proces verwelkom je je emoties door er gewoon te laten zijn wat er op dat moment is. Dit is een natuurlijk proces waar je niets speciaals voor hoeft te doen of te kunnen. Je komt in contact met wie jij in wezen bent, met je Bron, een prachtige en genezende ervaring! Inzichten komen spontaan opborrelen.
Je ontdekt de onderliggende, niet verwerkte herinnering die in je cellen ligt opgeslagen. Door je alsnog volledig uit te spreken en tot begrip en vergeving te komen en door oude banden te verbreken, word je op het diepste niveau geheeld. Je kunt oude pijn werkelijk loslaten en je voelt je bevrijd.

Voor wie
De Helende Reis is voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en openstaat voor verandering van binnenuit. Gun jezelf de prachtige ervaring van de Helende Reis!
Een Helende Reis is ook werkzaam bij o.a.: weinig zelfvertrouwen, angst, somberheid, burn-out, rouwverwerking, fobieën, traumatische ervaringen, relatieproblemen, niet lekker in je vel zitten, slaapproblemen, gedragsproblemen en lichamelijke klachten.

Soorten Reizen
Er bestaan diverse soorten Helende Reizen. Ik werk met een combinatie van deze Reizen en laat me leiden door wat nodig is. Iedere Helende Reis is uniek, is op jou persoonlijk afgestemd en vormt een afgerond geheel.
In één Reis gebeurt al veel en kan een thema uitgewerkt worden en daarmee kan je doel bereikt zijn. Als je binnen een aantal weken een paar Reizen doet, treedt er meestal een grote verandering in je op. Een Helende Reis duurt bij volwassenen 2 tot 3 uur.

Kinderen
Voor kinderen vanaf 6 jaar is er de Helende Reis voor Kinderen die speels beleefd wordt als een innerlijk avontuur en diep bevrijdend doorwerkt. Zie kinderreis. Bij baby's en jonge kinderen werk ik meestal via een van de ouders of zet ik mijn ervaring en mogelijkheden als babytolk in. Zie babytherapie.

Brandon Bays
De Helende Reis (oorspronkelijke naam: The Journey) is ontwikkeld door Brandon Bays op grond van haar eigen genezingsproces. Haar methode heeft zich wereldwijd verspreid. Zie voor meer informatie www.thejourney.com. Of lees haar boek 'de Helende Reis'.