U bevindt zich hier: Marline Wieggers  

MARLINE WIEGGERS-SCHREUDER (GEB. 1969)
 
 
 

Na mijn studie Pedagogische Wetenschappen aan de universiteit in Leiden werkte ik negen jaar als orthopedagoog, psycholoog en behandelcoördinator in de jeugdhulpverlening. Daarnaast volgde ik diverse opleidingen op het gebied van natuurlijke geneeswijzen vanuit het verlangen om mezelf te blijven ontwikkelen.

Sinds 2003 heb ik mijn eigen praktijk “de Witte Steen”. In mijn behandeling werk ik vanuit regulier en complementair gezichtspunt. Ik sluit aan bij wat iemand nodig heeft en kies de begeleidingsvorm die het best aansluit. Cliënten ervaren mij als professioneel, betrokken, zorgvuldig, open en integer.

Mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn ervaringen als echtgenote en moeder, mijn open houding en liefde voor mensen, werken door in mijn begeleiding. Door de diversiteit aan opleidingen heb ik mogelijkheden om de innerlijke wijsheid en het zelfgenezende vermogen van volwassenen en kinderen aan te spreken. Het is verwonderlijk wat er dan van binnenuit kan veranderen. Ik ben dankbaar dat ik op dit diepe niveau met mensen in contact mag zijn en mag werken.

De opleiding tot geaccrediteerd Helende Reis- / Journeytherapeut bij Brandon Bays in 2005 bracht een grote ommekeer in mijn leven. In de Helende Reis vond ik een methode die praktisch is, snel en diep doorwerkt en echte bevrijding geeft. Perioden van angst, somberheid, vermoeidheid en onzekerheid die ik kende, verdwenen. Ik durf nu te leven vanuit mijn kracht en gevoeligheid.

In 2013 gaf ik mijn boek Lief mooi kindje uit met een nieuw geboorteverhaal, om je te herinneren wie je werkelijk bent.

In februari 2015 heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker bij Diana van Beaumont succesvol afgerond. Ik ben deze opleiding gaan volgen om mijn afstemmingen te verdiepen en ervaring als baby- en kindertolk uit te breiden.