Agenda 2019

Terug naar Jezelf avond

Je wil stilstaan bij jezelf. Je wil bewust leven, jouw missie leven. Verbonden met jezelf en je intuïtie. Je verlangt naar vrij zijn van die belemmerende stemmetjes in je hoofd en van oud zeer. Je wil voluit leven en stralen!
De Terug naar Jezelf avond is een plek om bij Jezelf te komen en een stap te zetten naar meer vrijheid. Iedere avond is uniek en je kan je eigen thema / wens inbrengen. Ik stem me af op wat er in jou en in de groep leeft. We gaan voorbij verhalen, de diepte in, naar de kern. Ik werk onder andere met visualisatie, the Journey, opstellingen, schrijven. Maar vooral ben ik open en liefdevol aanwezig zodat dat plaats kan vinden wat wil plaatsvinden, voorbij onze mind, voorbij methodes. Alle antwoorden liggen in onszelf. En die innerlijke wijsheid geven we de ruimte waardoor diepe inzichten opborrelen, je oude ballast loslaat en heling plaatsvindt. Je ervaart Jezelf.

Je bijdrage per avond is €30,00. Als je kiest voor een reeks van 6 avonden betaal je €160.
Kennismaken en sfeer proeven? Kom de eerste keer meedoen voor €15 en ervaar wat het jou oplevert.
Je bent van harte welkom.

Data - woensdagavonden van 19.15 tot 21.30 uur.
8 september, 16 oktober, 13 november, 11 december 2019
8 januari en 12 februari 2020

Locatie: IJsselkade 8, 7201 HB Zutphen
Opgeven via info@praktijkdewittesteen.nl of 0575-493790. ​

Babyspreek(t)uur, gratis mini-Luister­kind­afstem­min­gen

Wat wil jouw baby jou vertellen?

Nu en dan vindt een gratis Babyspreek(t)uur plaats op mijn Facebook-pagina Lief Mooi Kindje. https://www.facebook.com/liefmooikindje/
Ik luister naar wat jouw kindje (tot 24 maanden oud) jou wil zeggen en schrijf dit voor je op. Ik doe dit via een mini-Luisterkindafstemming (6-10 regels). Hierbij ga ik met een open hart, op afstand in gesprek met een diepe laag in je kind. Laat je verrassen door wat je baby jou wil zeggen. En maak kennis met de mogelijkheden van  de Luisterkindmethode.
Op de pagina Luisterkind lees je alles over de Luisterkindmethode ontwikkeld door Diana Hendriks.

Wat moet je doen om deel te nemen:

  1. Like en Deel de FB-pagina Lief Mooi Kindje.
  2. Houd op Facebook in de gaten wanneer het gratis Babyspreek(t)uur precies begint.
  3. Zodra het Babyspreek(t)uur begint, kun je de naam én leeftijd van je kindje vanaf 28 weken zwangerschap tot en met 24 maanden oud bij het nieuwe bericht Babyspreek(t)uur op de FB-pagina van Lief Mooi Kindje zetten.
  4. Ontvang binnen dit uur de gratis mini-Luisterkindafstemming voor je baby in een PB.

Let op:

  • Je mag alleen voor je eigen kind een mini-Luisterkindafstemming aanvragen (dus niet voor je kleinkind, nichtje, buurjongetje ed.)
  • Ik schrijf de afstemmingen binnen het genoemde uur en als dit uur voorbij is, stop ik en worden de aanvragen niet meer behandeld. Het kan dus voorkomen dat je binnen het uur wel een aanvraag hebt gedaan, maar dat ik in dit uur niet alle aanvragen kan behandelen. Doe gerust een volgende keer weer mee.
  • Aanvragen die niet aan bovenstaande punten voldoen of die eerder dan het Babyspreek(t)uur begint zijn aangevraagd, worden niet in behandeling genomen.

Lezingen en workshops op de IJsselkade 8 in Zutphen

In het pand waar ik werk, geven we lezingen en organiseren we activiteiten vanuit ons samenwerkingsverband Hart van Zutphen, zie www.hartvanzutphen.nl. Schrijf je daar in voor de nieuwsbrief van Hart van Zutphen.

Je kunt je inschrijven voor mijn eigen inspiratiebrief  zodat je op de hoogte wordt gehouden van mijn activiteiten en persoonlijke ontwikkeling.