Agenda 2022

Lezingen en workshops

Je kunt je inschrijven voor mijn inspiratiebrief zodat je op de hoogte wordt gehouden van mijn lezingen, workshops, persoonlijke ontwikkeling en inspirerende teksten.

Terug naar Jezelf avonden fysiek en online via Zoom: data volgen

Je wil stilstaan bij jezelf. Je wil vrij zijn. Je wil voluit leven en stralen!
De Terug naar Jezelf avond is een plek om bij Jezelf te komen en een stap te zetten naar meer vrijheid. Iedere avond is uniek en je kan je eigen thema / wens inbrengen. Ik stem me af op wat er in jou en in de groep leeft. We gaan voorbij verhalen, de diepte in, naar de kern. Ik werk onder andere met visualisaties, the Journey, opstellingen, schrijven. Bovenal ben ik open en liefdevol aanwezig zodat dat plaats kan vinden wat wil plaatsvinden, voorbij onze mind, voorbij methodes. Alle antwoorden liggen in jezelf. En die innerlijke wijsheid geven we de ruimte waardoor inzichten opborrelen, je oude ballast loslaat en heling plaatsvindt. Je ervaart jeZelf.
Meedoen? Geef je hier op.


Online Workshop Een Ontspannen Start: op aanvraag

Je wil je kindje een warm welkom op aarde geven. Je verlangt naar een ontspannen bevalling en een vredige geboorte. Je wil er alles aan doen om je kind een fijn leven te geven. Maar je komt ook onzekerheid tegen. Doe ik het wel goed?
Tijdens de zwangerschap en als jonge moeder of vader voel je je extra kwetsbaar. Onverwacht kunnen onverwerkte emoties als angst en verdriet uit je eigen kindertijd of rond een eerdere bevalling naar boven komen.

In deze workshop (voor vaders en moeders die een kindje verwachten of die al ouders zijn) leer je wat jij kan doen voor jezelf en voor je kind om samen een ontspannen start te maken en om ontspannen op te voeden.
Je leert op jezelf te vertrouwen en naar je intuïtie te luisteren. Je ontdekt wat jij nodig hebt om goed in je vel te zitten als ouder.

Verder vertelt Marline Schreuder over de achtergrond en helende werking van het liedje Lief Mooi Kindje dat zij schreef. Een prachtig liedje om je kind een warm welkom te geven, te troosten en gerust te stellen. Zie: Liedje LIEF MOOI KINDJE.

Geef je hier op: Online Workshop Inschrijven – Een Ontspannen Start


Babyspreek(t)uur, gratis mini-Luister­kind­afstem­min­gen

Wat wil jouw baby jou vertellen?

Nu en dan houd ik een gratis Babyspreek(t)uur op de Facebook-pagina Lief Mooi Kindje. https://www.facebook.com/liefmooikindje/
Ik luister naar wat jouw kindje (tot 24 maanden oud) jou wil zeggen en schrijf dit voor je op. Ik doe dit via een mini-Luisterkindafstemming (6-10 regels). Hierbij ga ik met een open hart, op afstand in gesprek met een diepe laag in je kind. Laat je verrassen door wat je baby jou wil zeggen. En maak kennis met de mogelijkheden van  de Luisterkindmethode.
Op de pagina Luisterkind lees je alles over de Luisterkindmethode ontwikkeld door Diana Hendriks.

Scroll to Top