In verband met de zomervakantie is de praktijk gesloten van 5 augustus t/m 28 augustus 2020

Agenda 2020

Online Workshop Een Ontspannen Start: op aanvraag

Je wil je kindje een warm welkom op aarde geven. Je verlangt naar een ontspannen bevalling en een vredige geboorte. Je wil er alles aan doen om je kind een fijn leven te geven. Maar je komt ook onzekerheid tegen. Doe ik het wel goed?
Tijdens de zwangerschap en als jonge moeder of vader voel je je extra kwetsbaar. Onverwacht kunnen onverwerkte emoties als angst en verdriet uit je eigen kindertijd of rond een eerdere bevalling naar boven komen.

In deze workshop (voor vaders en moeders die een kindje verwachten of die al ouders zijn) leer je wat jij kan doen voor jezelf en voor je kind om samen een ontspannen start te maken en om ontspannen op te voeden.
Je leert op jezelf te vertrouwen en naar je intuïtie te luisteren. Je ontdekt wat jij nodig hebt om goed in je vel te zitten als ouder.

Verder vertelt Marline Schreuder over de achtergrond en helende werking van het liedje Lief Mooi Kindje dat zij schreef. Een prachtig liedje om je kind een warm welkom te geven, te troosten en gerust te stellen. Zie: Liedje LIEF MOOI KINDJE.

Geef je hier op: Online Workshop Inschrijven – Een Ontspannen Start

Terug naar Jezelf avonden online via Zoom: data volgen na de zomer

Je wil stilstaan bij jezelf. Je wil bewust leven, jouw missie leven. Verbonden met jezelf en je intuïtie. Je verlangt naar vrij zijn van die belemmerende stemmetjes in je hoofd en van oud zeer. Je wil voluit leven en stralen!
De Terug naar Jezelf avond is een plek om bij Jezelf te komen en een stap te zetten naar meer vrijheid. Iedere avond is uniek en je kan je eigen thema / wens inbrengen. Ik stem me af op wat er in jou en in de groep leeft. We gaan voorbij verhalen, de diepte in, naar de kern. Ik werk onder andere met visualisaties, the Journey, opstellingen, schrijven. Bovenal ben ik open en liefdevol aanwezig zodat dat plaats kan vinden wat wil plaatsvinden, voorbij onze mind, voorbij methodes. Alle antwoorden liggen in jezelf. En die innerlijke wijsheid geven we de ruimte waardoor inzichten opborrelen, je oude ballast loslaat en heling plaatsvindt. Je ervaart Jezelf.

Op dit moment vinden de Terug naar Jezelf avonden plaats via Zoom. Je bent van harte welkom om een keer mee te doen en te ervaren wat dit voor jou kan betekenen.

Tijd:
19.30 uur tot 21.00 uur

Bijdrage online avond: €25, eerste keer €15

Locatie:
Achter je eigen PC

Opgeven via info@praktijkdewittesteen.nl of 0575-493790.

Mocht je binnen 2 dagen geen reactie hebben ontvangen check dan je spambox of neem telefonisch contact op!

Nieuw: de Emotielijn voor een steuntje in de rug.

Ik heb de Emotielijn geopend, omdat we in onzekere tijden leven en er allerlei emoties naar boven kunnen komen. En dit is in mijn ogen de tijd om het met jezelf aan te gaan, jezelf op te schonen van oud zeer en belemmerende overtuigingen en in je kracht en vertrouwen te gaan staan. Je kan me op werkdagen tussen 9.30u en 16.30u bellen voor een korte sessie, indien mogelijk gelijk op dat moment (15 min. tot max. 60 min., tegen gereduceerd tarief van €60 per uur ipv €90 per uur). Bel als je overspoeld wordt door emoties, je een vraag hebt, je vastloopt of je verhaal kwijt wil. Ik luister en stem me af op jou. We gaan direct naar wat er werkelijk speelt en ik breng je bij je innerlijke wijsheid en rust zodat je inzichten en handvatten krijgt. 

Babyspreek(t)uur, gratis mini-Luister­kind­afstem­min­gen

Wat wil jouw baby jou vertellen?

Nu en dan houd ik een gratis Babyspreek(t)uur op de Facebook-pagina Lief Mooi Kindje. https://www.facebook.com/liefmooikindje/
Ik luister naar wat jouw kindje (tot 24 maanden oud) jou wil zeggen en schrijf dit voor je op. Ik doe dit via een mini-Luisterkindafstemming (6-10 regels). Hierbij ga ik met een open hart, op afstand in gesprek met een diepe laag in je kind. Laat je verrassen door wat je baby jou wil zeggen. En maak kennis met de mogelijkheden van  de Luisterkindmethode.
Op de pagina Luisterkind lees je alles over de Luisterkindmethode ontwikkeld door Diana Hendriks.

Wat moet je doen om deel te nemen:

  1. Like en Deel de FB-pagina Lief Mooi Kindje.
  2. Houd op Facebook in de gaten wanneer het gratis Babyspreek(t)uur precies begint.
  3. Zodra het Babyspreek(t)uur begint, kun je de naam én leeftijd van je kindje vanaf 28 weken zwangerschap tot en met 24 maanden oud bij het nieuwe bericht Babyspreek(t)uur op de FB-pagina van Lief Mooi Kindje zetten.
  4. Ontvang binnen dit uur de gratis mini-Luisterkindafstemming voor je baby in een PB.

Let op:

  • Je mag alleen voor je eigen kind een mini-Luisterkindafstemming aanvragen (dus niet voor je kleinkind, nichtje, buurjongetje ed.)
  • Ik schrijf de afstemmingen binnen het genoemde uur en als dit uur voorbij is, stop ik en worden de aanvragen niet meer behandeld. Het kan dus voorkomen dat je binnen het uur wel een aanvraag hebt gedaan, maar dat ik in dit uur niet alle aanvragen kan behandelen. Doe gerust een volgende keer weer mee.
  • Aanvragen die niet aan bovenstaande punten voldoen of die eerder dan het Babyspreek(t)uur begint zijn aangevraagd, worden niet in behandeling genomen.

Lezingen en workshops op de IJsselkade 8 in Zutphen

Je kunt je inschrijven voor mijn inspiratiebrief zodat je op de hoogte wordt gehouden van mijn lezingen, workshops, persoonlijke ontwikkeling en inspirerende teksten en filmpjes.

In het pand waar ik werk, geven we lezingen en organiseren we activiteiten vanuit ons samenwerkingsverband Hart van Zutphen, zie www.hartvanzutphen.nl. Schrijf je daar in voor de nieuwsbrief van Hart van Zutphen.

 

Scroll to Top