Babytherapie

Maak je je zorgen over je baby vanwege een ingrijpende bevalling? Of is er sprake van problemen met eten of slapen, angst, overmatig huilen, onrust, hyper­alert­heid, lichamelijke klachten? Mijn begeleiding richt zich op de emotionele achtergrond die hieraan ten grondslag kan liggen. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan de verwerking van geboortetrauma of ziekenhuisopname.

Babytherapie richt zich op de ervaring van zowel de baby / peuter als de ouders tijdens de zwangerschap, geboorte en de eerste levensjaren. Meestal wordt via een van de ouders of op afstand gewerkt, zie pagina Luisterkind.

Liedje Lief Mooi Kindje

Baby’s en peuters vinden het fijn als er voor hen gezongen wordt. Ik heb het liedje Lief Mooi Kindje geschreven dat een helende werking heeft. Veel baby’s zijn er al blij en rustig van geworden en zijn beter gaan slapen. Op de pagina Lief Mooi Kindje lees je alles over de toepassing en werking van het liedje en over mijn boek en CD.

Ouder­bege­lei­ding

Graag laat ik jou als ouder meer vertrouwen op je intuïtie. Want wie kent je kindje beter dan jij? Ik ben erin gespecialiseerd om je in contact te brengen met jouw intuïtie en met het wezen van je kind. Hierdoor leer je je kind op een dieper niveau kennen en kun je goed inspelen op zijn of haar behoeften en verstevig je jullie band. 

Klachten bij baby’s kunnen ook ontstaan omdat baby’s emoties van ouders en hun omgeving overnemen. Kinderen uiten dan wat bij jou als ouder (ook onbewust) speelt. Als je bereid bent hier open en zonder oordeel naar te kijken, levert dat zowel jou als je kind vrijheid op.

Heb je een heftige bevalling meegemaakt? Het is mogelijk om er rust over te krijgen en dit alsnog te verwerken, meestal in één dieptesessie of via The Journey – methode.  Je laat angst, mogelijk schuldgevoel of gevoel van falen los en hervindt vertrouwen. Hierdoor voorkom je dat jouw onverwerkte emoties en onzekerheid, de interactie met je kind (onbewust) beïnvloeden.

Je baby blij en tevreden: maak een afspraak

Babytherapie / Ouderbegeleiding uurtarief: €110
Ik bied ook behandelpakketten op maat met korting aan.

Mocht je binnen 2 dagen geen reactie hebben ontvangen check dan je spambox of neem telefonisch contact op!

 
 
Scroll naar boven