Persoonlijke ontwik­­keling & Emotionele verwerking

Je wil graag vrij zijn van emotionele ballast en die belemmerende stemmetjes in je hoofd.
Je wil echt leven, vanuit jouw waarheid en in verbinding met jezelf.
Je wil de oorzaak van je emotionele of fysieke klachten aanpakken.
Je wil meer uit het leven halen dan je nu doet, jouw droom waar maken.
Je wil je gevoeligheid gaan inzetten als kwaliteit.
Je wil naar de kern en de diepte in. 
D
an ben je hier op je plek. 

In de begeleiding ga ik verder dan alleen praten over. Want dat houdt je vaak vast in je denken. Wanneer je het aandurft te voelen wat er in je leeft, kun je oude, negatieve overtuigingen, herinneringen en emoties loslaten.
Je komt weer in contact met jezelf, met jouw kern en levensvreugde.

Alle antwoorden liggen in jezelf. Ik help je om die naar boven te halen.

Ik geef jou de ruimte en liefdevolle ondersteuning om de antwoorden in jezelf te vinden. Je zal jezelf her-ontdekken en weer met vertrouwen en plezier je eigen leven kunnen vormgeven.

Ik ben gespecialiseerd in: 

  • emotionele verwerking (nare jeugdervaringen, verlies, echtscheiding, misbruik, geboortetrauma, heftige bevalling)
  • angst
  • depressiviteit
  • burn-out
  • onzekerheid en weinig zelfvertrouwen
  • onveilig voelen 
  • hooggevoeligheid
  • alleengeboren tweelingen
  • psycho-somatische klachten

Werkwijze:
Ik werk vanuit vertrouwen in jou en weten dat jij al heel bent. Het is zoals Michelangelo zei over het maken van een beeld. Hij hoefde alleen maar het overtollige steen weg te halen. Zo kun jij jouw ballast loslaten zodat wie jij werkelijk bent, weer tevoorschijn komt.

In de begeleiding stem ik me af op jou en op waar jij staat in je ontwikkeling. Ik geef dieptesessies waarbij we voorbij verhalen de diepte ingaan, naar de kern van wat er speelt. Ik gebruik mijn kennis, intuïtieve vermogens en diverse beproefde methoden die gebruik maken van jouw innerlijke wijsheid en zelfhelende vermogen. 

Verlang je naar diepgaande transformatie, maak dan een innerlijke reis via The Journey – methode. Gun jezelf deze bevrijdende ervaring, die je leven kan veranderen!

Mocht je niet in de buurt wonen, dan kunnen we een online sessie via Zoom doen. Of vraag een afstemming op afstand aan, zie Luisterkind voor volwassenen.
Wil je op een laagdrempelige manier mij en mijn werkwijze leren kennen, kom dan naar een lezing of Terug naar Jezelf avond, zie Agenda.

Of je nou ernstige klachten hebt, bent vastgelopen of gewoon even een duwtje in de goede richting wilt hebben, neem gerust contact op om kennis te maken en te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Maak een afspraak

Zet de stap, investeer in jezelf en word vrij!
Dieptesessie 1 uur: €90 / 1,5 uur: €150
Ik bied ook behandeltrajecten op maat met korting aan.
Mocht je binnen 2 dagen geen reactie hebben ontvangen check dan je spambox of neem telefonisch contact op!
 
 
Bedankt voor het kunnen creëren van een omgeving waarin het in korte tijd mogelijk is om open te zijn. Het loslaten, heel bijzonder dat dit zo snel kan. Ik heb echt het gevoel dat er de laatste dagen iets lichter geworden is.
Je geeft mensen hun vrijheid terug, zo heb ik dat ervaren. In mijn hele leven heb ik mij nog nooit zo vrij, opgelucht en blij gevoeld. En dat na drie Journeys!
Bedankt voor de schitterende, waardevolle afstemming. Het heeft me diep geraakt en er kwam veel los terwijl ik het las. Ik herken mijzelf zo sterk hierin en het geeft me enorm veel vertrouwen en richting. Alles wat je schrijft voelt 'kloppend'.
Marline heeft mij enorm geholpen met het nemen van een aantal emotionele hobbels, die mij beperkten in mijn doen en laten. Hoe ze dit deed? Door bij mij aan te sluiten, door eerlijk te zijn, door haar heerlijke humor en luchtigheid in te zetten, en haar intuïtieve vermogens te gebruiken (en laten we haar kennis en kunde niet vergeten...).
Previous
Next
Scroll to Top