Persoonlijke ontwik­­keling & 

Emotionele verwerking

Wil je graag vrij worden van emotionele ballast en oude denkpatronen?
Wil je de oorzaak van je emotionele of fysieke klachten aanpakken?
Loop je vast en ben je jezelf wat kwijtgeraakt?
Durf je het aan de diepte in te gaan?
Wil je leven vanuit jouw waarheid en in verbinding met jezelf?
Dan ben je hier op je plek.

In de begeleiding ga ik verder dan alleen praten over. Want dat houdt je vaak vast in je denken. Wanneer je het aandurft te voelen wat er in je leeft, kun je oude, negatieve overtuigingen, herinneringen en emoties loslaten. Hierdoor kom je weer in contact met jezelf, met jouw kern en levensvreugde.

Alle antwoorden liggen in jezelf. Ik help je om die naar boven te halen.

Ik geef jou de ruimte en liefdevolle ondersteuning om de antwoorden in jezelf te vinden. Je zal jezelf her-ontdekken en weer met vertrouwen en plezier je eigen leven kunnen vormgeven.

Ik ben gespecialiseerd in: 

  • emotionele verwerking (nare jeugdervaringen, verlies, echtscheiding, misbruik, geboortetrauma, heftige bevalling)
  • angst
  • depressiviteit
  • burn-out
  • onzekerheid en weinig zelfvertrouwen
  • onveilig voelen 
  • hooggevoeligheid
  • alleengeboren tweelingen
  • psycho-somatische klachten
  • ouderschap
In de begeleiding gebruik ik diverse methoden (zie hieronder) en mijn intuïtieve vermogens. Ik stem me af op jou en sluit aan bij waar jij zit in jouw ontwikkeling. Ik werk vanuit vertrouwen in jou en weten dat jij al heel bent. Het is zoals Michelangelo zei over het maken van een beeld. Hij hoefde alleen maar het overtollige steen weg te halen. Hij zei: Ik zag een engel in het marmer en beeldhouwde tot ik hem bevrijdde. Zo kun jij jouw ballast loslaten zodat wie jij werkelijk bent, weer tevoorschijn komt.

Of je nou ernstige klachten hebt, bent vastgelopen of gewoon even een duwtje in de goede richting wilt hebben, neem gerust contact op om kennis te maken en te bespreken of mijn werkwijze bij jou aansluit. 

Journey

De Journey / Helende Reis is een krachtige en bevrijdende methode die ik vaak gebruik. Tijdens een Journey maak je zittend, met je ogen dicht een innerlijke reis naar aanleiding van een thema, probleem of wens.  zie The Journey.

Diepte-sessie

Een diepte-sessie is een sessie waarin we direct de diepte ingaan. We gaan voorbij verhalen, voorbij het denken, direct aan de gang met wat er op dat moment in jou speelt en vrij wil worden. Of het nou een patroon is waar je steeds weer tegenaan loopt, een belemmerende overtuiging, een issue met een persoon, een gevoel of gedachte waar je in vast zit, samen kijken we hoe jij dat direct en no-nonsense kan loslaten. 

Afstemming op afstand

Bij een afstemming maak ik op afstand contact met jou en luister ik naar wat jij op zielsniveau wil vertellen. Ben jij benieuwd wat de oorzaak van klachten of steeds terugkerende patronen is? Verlang je naar inzichten en tips voor jezelf? Via de Luisterkind-methode (voor kinderen én volwassenen) schrijf ik jouw verhaal op, zie Luisterkind.

Bedankt voor het kunnen creëren van een omgeving waarin het in korte tijd mogelijk is om open te zijn. Het loslaten, heel bijzonder dat dit zo snel kan. Ik heb echt het gevoel dat er de laatste dagen iets lichter geworden is.
Je geeft mensen hun vrijheid terug, zo heb ik dat ervaren. In mijn hele leven heb ik mij nog nooit zo vrij, opgelucht en blij gevoeld. En dat na drie Journeys!
Bedankt voor de schitterende, waardevolle afstemming. Het heeft me diep geraakt en er kwam veel los terwijl ik het las. Ik herken mijzelf zo sterk hierin en het geeft me enorm veel vertrouwen en richting. Alles wat je schrijft voelt 'kloppend'.
Previous
Next