Psycho­logische bege­leiding en persoonlijke ontwik­­keling

Ben je op zoek naar begeleiding bij je ontwikkelingsproces?
Wil je de oorzaak van je emotionele of fysieke klachten aanpakken?
Loop je vast en ben je jezelf wat kwijtgeraakt?
Wil je graag vrij worden van emotionele ballast, blokkades en oude denkpatronen?
Durf je het aan de diepte in te gaan en te gaan leven vanuit jouw waarheid en in verbinding met jezelf?
Dan ben je hier op je plek.

In de begeleiding ga ik verder dan alleen praten over. Want dat houdt je vaak vast in je denken. Wanneer je het aandurft te voelen wat er in je leeft, kun je oude, negatieve overtuigingen, herinneringen en emoties loslaten. Hierdoor kom je weer in contact met jezelf, met jouw kern en levensvreugde.

Alle antwoorden liggen in jezelf. Ik help je om die naar boven te halen.

Alle antwoorden liggen in jezelf.

Ik geef jou de ruimte en liefdevolle ondersteuning om die antwoorden weer te horen. Je zal jezelf her-ontdekken en weer met vertrouwen en plezier je eigen leven kunnen vormgeven.

In de begeleiding gebruik ik diverse methoden en laat ik me leiden door jouw innerlijke wijsheid en mijn intuïtieve vermogens. Ik stem me af op jou en sluit aan bij waar jij zit in jouw ontwikkeling.
Ik werk vanuit vertrouwen in jou en weten dat jij al heel bent. Het is zoals Michelangelo zei over het maken van een beeld. Hij hoefde alleen maar het overtollige steen weg te halen. Hij zei: Ik zag een engel in het marmer en beeldhouwde tot ik hem bevrijdde. Zo kun jij jouw ballast loslaten zodat wie jij werkelijk bent, weer tevoorschijn komt. Ik begeleid je hier graag bij.

Afgelopen vijftien jaar heb ik honderden volwassenen en kinderen begeleid met zeer uiteenlopende vragen. Sommigen waren volledig vastgelopen en hadden ernstige klachten en anderen wilden gewoon even een duwtje in de goede richting. Soms is een langer traject nodig, maar vaak zijn slechts enkele sessies, en soms zelfs één sessie, voldoende.

Ik heb veel ervaring met en ben gespecialiseerd in: verwerken van trauma (nare jeugdervaringen, verlies, echtscheiding, misbruik, geboortetrauma, heftige bevalling), het innerlijk kind, onzekerheid, angst, depressiviteit, onveilig voelen, hooggevoeligheid,  alleengeboren tweelingen, beginnend ouderschap.

The Journey / Helende Reis

De Journey / Helende Reis is één van de meest krachtige en bevrijdende methodes die ik ken en die ik vaak gebruik. Tijdens een Journey maak je zittend, met je ogen dicht een innerlijke reis naar aanleiding van een thema, probleem of wens.
Lees alle informatie op de pagina The Journey.

Diepte-sessie

Een diepte-sessie is een sessie van drie kwartier waarin we direct de diepte ingaan. We gaan voorbij verhalen, voorbij het denken, direct aan de gang met wat er op dat moment in jou speelt en vrij wil worden. Of het nou een patroon is waar je steeds weer tegenaan loopt, een belemmerende overtuiging, een issue met een persoon, een gevoel of gedachte waar je in vast zit, samen kijken we hoe jij dat direct en no-nonsense kan loslaten.
Een diepte-sessie is bedoeld voor mensen die al veel hebben gedaan in hun ontwikkeling of al een aantal Journeys / Helende Reizen hebben gedaan. Het kan ook ingezet worden na je behandeltraject hier, als je voelt dat je weer even een duwtje in je rug kan gebruiken.
Een diepte-sessie kan alleen in overleg met mij aangevraagd worden, omdat je eraan toe moet zijn om op deze snelle, liefdevolle en soms confronterende manier los te laten. 

Ik zag een engel in het marmer en beeld­houwde tot ik hem bevrijdde.

Michelangelo.

Afstemming op afstand

Bij een afstemming maak ik op afstand contact met jou en luister ik naar wat jij op zielsniveau wil vertellen. Alle antwoorden liggen in jou verborgen en zijn voor jezelf soms moeilijk te voelen of horen. Via de Luisterkind-methode (voor baby’s, kinderen én volwassenen) schrijf ik jouw verhaal op. Je hoeft niet naar de praktijk te komen.
Ben jij benieuwd wat de oorzaak van klachten of steeds terugkerende patronen is of verlang je naar inzichten en tips voor jezelf? Kijk dan eens op de pagina van Luisterkind bij Luisterkindafstemming voor volwassenen en lees meer over deze methode.