Persoonlijke ontwik­­keling & Emotionele verwerking

Kom je er zelf even niet meer uit en kun je een steuntje in de rug gebruiken? Wil je vrij zijn van angst en oud zeer? Voel je je opgebrand? Heb je fysieke of emotionele klachten? Heb je al van alles gedaan in je ontwikkeling ben blijf je ergens in vastlopen? Verlang je naar innerlijke rust en ontspanning?

Door mijn jarenlange ervaring, psychologische kennis en sterk ontwikkelde intuïtie, weet ik snel tot de kern van wat er speelt door te dringen. Hierdoor is in korte tijd veel verandering mogelijk.

Alle antwoorden liggen in jezelf. Ik help je om die naar boven te halen.

Je cellen kunnen letterlijk opgeschoond worden van bijvoorbeeld onzekerheid, depressie, verdriet, faalangst zodat je weer jezelf kan zijn en je je niet langer klein houdt. Opeens durf je dingen die je eerder niet durfde, krijg je meer energie, voel je je vrolijker en zelfverzekerder, gaat alles in je leven stromen.

Je leert om te gaan met die negatieve, belemmerende stemmetjes in je hoofd en met alles wat je voelt of juist weggestopt hebt.
Je zal jeZelf her-ontdekken en weer met vertrouwen en plezier in het leven staan.

Ik ben gespecialiseerd in: 

  • emotionele verwerking (nare jeugdervaringen, verlies, echtscheiding, misbruik, geboortetrauma, heftige bevalling)
  • angst
  • depressiviteit
  • burn-out
  • onzekerheid en weinig zelfvertrouwen
  • onveilig voelen 
  • hooggevoeligheid
  • alleengeboren tweelingen
  • psycho-somatische klachten

Werkwijze:

In de begeleiding ga ik verder dan alleen praten over. Want dat houdt je vast in je denken. Het gaat niet om de verhalen maar om wat er op een diepere laag in jou speelt. Ik werk met diverse ervaringsgerichte methoden en stem me volledig af op jou en op wat jij nodig hebt.

Er hoeft aan jou niets gefixt of toegevoegd te worden. Je bent al heel. Het is zoals Michelangelo zei over het maken van een beeld. Hij hoefde alleen maar het overtollige steen weg te halen. Zo kun jij jouw ballast loslaten zodat wie jij werkelijk bent, weer tevoorschijn komt.

Ik geef dieptesessies waarbij we gebruik maken van jouw innerlijke wijsheid en van diverse beproefde methoden. Mijn werkwijze is liefdevol, to-the-point, diepgaand, intuïtief met zeker ook de nodige luchtigheid en humor.

Wil je één thema in een lange sessie uitwerken, maak dan een innerlijke reis via The Journey – methode. Gun jezelf deze bevrijdende ervaring, die je leven kan veranderen!

Mocht je niet in de buurt wonen, dan kunnen we prima online werken. Of vraag een afstemming op afstand aan, zie Luisterkind voor volwassenen.
Wil je op een laagdrempelige manier mij en mijn werkwijze leren kennen, kom dan naar een lezing of Terug naar Jezelf avond, zie Agenda.

Neem gerust contact op om kennis te maken en te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Bedankt voor het kunnen creëren van een omgeving waarin het in korte tijd mogelijk is om open te zijn. Het loslaten, heel bijzonder dat dit zo snel kan. Ik heb echt het gevoel dat er de laatste dagen iets lichter geworden is.
Je geeft mensen hun vrijheid terug, zo heb ik dat ervaren. In mijn hele leven heb ik mij nog nooit zo vrij, opgelucht en blij gevoeld. En dat na drie Journeys!
Bedankt voor de schitterende, waardevolle afstemming. Het heeft me diep geraakt en er kwam veel los terwijl ik het las. Ik herken mijzelf zo sterk hierin en het geeft me enorm veel vertrouwen en richting. Alles wat je schrijft voelt 'kloppend'.
Marline heeft mij enorm geholpen met het nemen van een aantal emotionele hobbels, die mij beperkten in mijn doen en laten. Hoe ze dit deed? Door bij mij aan te sluiten, door eerlijk te zijn, door haar heerlijke humor en luchtigheid in te zetten, en haar intuïtieve vermogens te gebruiken (en laten we haar kennis en kunde niet vergeten...).
Door bij Marline sessies te volgen ben ik mij eindelijk beter gaan voelen. Ik ben ervan overtuigd dat zij de mensen kan helpen die bij anderen niet verder komen.
Ik vond het mooi hoe Marline soms opmerkingen maakte die op dat moment precies een kern eruit pikte. Nog voordat ik daar ook maar aan gedacht had, heel fijn!
Marline heeft de bijzondere gave om precies aan te voelen waar er nog werk aan de winkel is. Ze is bereid om haar eigen verhaal te delen wat mij rust en vertrouwen gaf.
Wat ben ik blij dat ik Marline op het spoor gekomen ben! In het moment keken we samen naar wat passend was voor mij op dat moment, zonder oordeel, zonder schaamte. En alles was oké.
Vorige
Volgende

Maak een afspraak

Zet de stap, investeer in jezelf en word vrij!
Dieptesessie uurtarief: €110 
Ik bied ook behandeltrajecten op maat met korting aan.
Mocht je binnen 2 dagen geen reactie hebben ontvangen check dan je spambox of neem telefonisch contact op!
 
 
Scroll naar boven