Marline Schreuder 

  • gezondheids­zorg­psycho­loog wet BIG
  • orthopedagoog
  • geaccrediteerd Journeytherapeut, lid NVJP
  • Luisterkind-werker
  • auteur

Mijn naam is Marline Schreuder (1969). Ik ben getrouwd en ben moeder van twee dochters. Ik leef intens en doe mijn werk met hart en ziel. 

Na mijn studie Pedagogiek aan de universiteit van Leiden, werkte ik negen jaar als orthopedagoog / GZ-psycholoog in de reguliere hulpverlening. Daarnaast volgde ik diverse opleidingen op alternatief vlak omdat ik wist dat er meer mogelijk was, voorbij diagnoses en etiketjes, voorbij vaste behandelprotocollen. Ik geloof in ieders innerlijke wijsheid, kwaliteiten en zelfgenezende vermogen. 

Ik heb veel geleerd van deze opleidingen die ook bijdroegen aan mijn eigen ontwik­kelings­proces waarbij ik het steeds weer ben aange­gaan, en aanga, met mijzelf. Ik ging door angst, pijnlijke herinneringen en emoties heen. Hoe spannend soms ook, mijn verlangen naar innerlijke vrijheid en leren omgaan met mijn hoog­gevoelig­heid was groot. Gelukkig wel. Het heeft gemaakt dat ik leerde vertrouwen op mijn kwaliteiten en ik me open, lief­de­vol, krachtig en kwetsbaar durf te laten zien. In mijn dagelijks leven en in mijn werk met volwassenen en kinderen.

In 2003 opende ik mijn eigen praktijk de Witte Steen om vanuit mijn eigen werkwijze, visie en ervaring te kunnen werken. Ik ga graag de diepte in, naar de kern, waarbij ik ook speelsheid en lichtheid inzet. Ik merk dat door open en liefdevol aanwezig te zijn, dat plaats kan vinden wat wil plaatsvinden, voorbij onze mind, voorbij methodes. Alle antwoorden liggen in jezelf. En ik help je graag die weer naar boven te halen.

Het is de bedoeling dat jij jouw licht volop laat stralen!

Door bij Marline sessies te volgen ben ik mij eindelijk beter gaan voelen. Ik ben ervan overtuigd dat zij de mensen kan helpen die bij anderen niet verder komen.
Ik vond het mooi hoe Marline soms opmerkingen maakte die op dat moment precies een kern eruit pikte. Nog voordat ik daar ook maar aan gedacht had, heel fijn!
Marline heeft de bijzondere gave om precies aan te voelen waar er nog werk aan de winkel is. Ze is bereid om haar eigen verhaal te delen wat mij rust en vertrouwen gaf.
Je ziet aan Marline dat ze dit werk met enorm veel plezier en toewijding doet!
Wat ben ik blij dat ik Marline op het spoor gekomen ben! In het moment keken we samen naar wat passend was voor mij op dat moment, zonder oordeel, zonder schaamte. En alles was oké.
Previous
Next
Scroll to Top