Marline Schreuder 

  • gezondheids­zorg­psycho­loog wet BIG
  • orthopedagoog
  • geaccrediteerd Journeytherapeut, lid NVJP
  • Luisterkind-werker
  • auteur

Mijn naam is Marline Schreuder (1969). Ik ben getrouwd en ben moeder van twee dochters. Ik leef intens en doe mijn werk met hart en ziel. 

Na mijn studie Pedagogiek aan de universiteit van Leiden, werkte ik negen jaar als orthopedagoog / psycholoog in de reguliere hulpverlening. Ik volgde daarnaast diverse opleidingen om iemands innerlijke wijsheid en zelfhelende vermogen aan te spreken.

Ik heb veel geleerd van deze opleidingen die bijdroegen aan mijn eigen ontwik­kelings­proces waarbij ik het steeds weer ben aange­gaan, en aanga, met mijzelf. Hoe spannend en pijnlijk soms ook, mijn verlangen naar innerlijke vrijheid en leren omgaan met mijn hoog­gevoelig­heid waren groter dan mijn angst. Gelukkig wel. Het heeft gemaakt dat ik durf te vertrouwen op mijn kwaliteiten en ik me open, lief­de­vol, krachtig en kwetsbaar durf te laten zien. In mijn dagelijks leven en in mijn werk met volwassenen en kinderen.

In 2003 begon ik mijn eigen praktijk de Witte Steen, vanuit het verlangen reguliere en complementaire hulpverlening te kunnen combineren. Ik kreeg de vrijheid om vanuit mijn eigen werkwijze en visie te werken. Ik ben gespecialiseerd in verwerken van nare ervaringen, trauma, angst, depressie, onveilig voelen, hooggevoeligheid en geboorteverwerking. 

In de begeleiding ga ik verder dan alleen praten over, want dat houdt je in het denken. Via ervaren, voelen en lichaamsbewustzijn, raak ik onbewuste en diepe lagen aan. Hierdoor gaan we naar de kern van wat er speelt en kan blijvend verandering plaatsvinden. Ik gebruik hierbij diverse methoden en mijn kennis, intuïtie, humor en levenservaring. Bovenal geef ik je ruimte, veiligheid en liefdevolle ondersteuning om vrij en blij te kunnen leven vanuit wie jij werkelijk bent.

Wat er maar leeft in jou, alles is welkom. Jij bent welkom!

1969 geboren in Leidschendam en hier opgegroeid
​1988-1994 Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de universiteit van Leiden
​1998 GZ-psycholoog registratie
1994-2003 gewerkt in de jeugdhulpverlening in de functie van orthopedagoog, psycholoog, behandelcoördinator op Medisch Kleuterdagverblijf in Leiderdorp en Deventer en daarna bij Centrum voor kinderen met taal-en communicatieve problemen in Enschede en Arnhem
​1999 getrouwd en twee dochters (2000 en 2002) gekregen
2001-2003 drie jaar opleiding bij Centrum voor Effectieve Intuïtie van Carolina Bont
​2003 eigen praktijk geopend
​2005-2006 opleiding tot geaccrediteerd Journeytherapeut bij Brandon Bays
​2010-2016 twee jaar opleiding en diverse workshops bij Spirit Coaching van Mahatma Revier
​2011 MIR-methode opleiding bij Mireille Mettes
2012 liedje Lief Mooi Kindje geschreven
2013 boek Lief Mooi Kindje, een nieuw geboorteverhaal, geschreven en uitgegeven
2014-2015 opleiding Luisterkind bij Diana van Beaumont
2017 verhuizing van mijn praktijk naar Zutphen
2018-2019 Jaartraining bij Loes Ruesink
2019- in opleiding Lifechanger Licht bij Mahatma Revier