Reviews

Je geeft mensen hun vrijheid terug, zo heb ik dat ervaren. In mijn hele leven heb ik me nog nooit zo vrij, opgelucht en blij gevoeld. En dat na drie Journeys!

Marline heeft mij enorm geholpen met het nemen van een aantal  emotionele hobbels, die mij beperkten in mijn doen en laten. Hoe ze dit deed? Door bij mij aan te sluiten, door eerlijk te zijn, door haar heerlijke humor en luchtigheid in te zetten, en haar intuïtieve vermogens te gebruiken (en laten we haar kennis en kunde niet vergeten…).

Bedankt voor de schitterende, waardevolle Luisterkind-afstemming. Het heeft me diep geraakt en er kwam veel los terwijl ik het las. Ik herken mijzelf zo sterk hierin en het geeft me enorm veel vertrouwen en richting. Alles wat je schrijft voelt ‘kloppend’. 

Door bij Marline sessies te volgen ben ik mij eindelijk beter gaan voelen. Ik ben ervan overtuigd dat zij mensen kan helpen die bij anderen niet verder komen. 

Marline, jij brengt mensen weer terug bij zichzelf. Jij neemt mensen mee de diepte in omdat je daar zelf ook bent geweest.

Ik wil je heel hartelijk danken voor de helende reis. Ik merk dat het me heel veel heeft gebracht. Ik kan veel beter omgaan met boosheid, zowel bij mijn dochters als bij mezelf. Mijn pijn in mijn linker heup is zo goed als weg. Ik blijf het een wonder vinden hoe ons lichaam kan herstellen als we tot de kern van de boodschap zijn doorgedrongen.

Marline heeft de bijzondere gave om precies aan te voelen waar er nog werk aan de winkel is. Ze is bereid om haar eigen verhaal te vertellen wat mij rust en vertrouwen gaf.

Dank voor de Luisterkind-afstemming. Voor ons als ouders zeker herkenning en ook wel een nieuw inzicht. Wij hebben het afgelopen zondag aan onze zoon laten lezen. Hij was er nieuwsgierig naar en bij de eerste pagina zei hij: ja dit klopt helemaal, hoe weet ze dat! 🙂 Het deed hem goed, zonder dat hij er al te veel over wilde praten, maar we merken dat hij rustiger is, niet meer zegt “school is stom” en hij zei: ik wil nu echt graag dat bijbaantje (folders rondbrengen mag als bijna 13 jarige). Het heeft hem goed gedaan. Heel fijn.

Bedankt voor het kunnen creëren van een omgeving waarin het in korte tijd mogelijk is om open te zijn. Het loslaten, heel bijzonder dat dit zo snel kan. Ik heb echt het gevoel dat er de laatste dagen iets lichter is geworden. 

Wat ben ik blij dat ik Marline op het spoor gekomen ben! In het moment keken we samen naar wat passend was voor mij op dat moment, zonder oordeel, zonder schaamte. En alles was oké.

Dankjewel voor de prachtige Luisterkind-afstemming. Ik ben er heel blij mee. En ik zal het zeker regelmatig terug gaan lezen. Het ontroerde me op een heel fijne manier.

Ik vond het mooi hoe Marline soms opmerkingen maakte die op dat moment precies een kern eruit pikte. Nog voordat ik daar ook maar aan gedacht had, heel fijn!

Super ervaring, mooiste ervaring in mijn leven en ik voel me super sinds mijn Journey.

Scroll naar boven