Luisterkind-afstemming voor Kinderen

Veel kinderen met bijvoorbeeld angst, onrust, boosheid, slaapproblemen, onzekerheid, somberheid, gedragsproblemen, hebben al baat gehad bij de Luisterkind-methode. Het is een zeer effectieve manier om te komen tot de kern van wat er speelt en nodig is. En het mooie is dat een kind het zelf aangeeft!

Een Luisterkind-afstemming maak ik door mijn gedachten stil te zetten en me helemaal open te stellen voor wat het kind mij wil vertellen op een dieper niveau. Ik luister liefdevol en zonder oordeel. Ik vraag door naar wat oorzaken zijn van klachten, naar wat het kind nodig heeft, naar wat ouders voor het kind kunnen betekenen, naar wat een kind werkelijk te vertellen heeft. Geregeld help ik kinderen tijdens een afstemming om oude emoties en herinneringen of negatieve energie van anderen los te laten.

Voor een afstemming hoeft een kind niet naar mijn praktijk te komen. Ik werk op afstand. Het maakt voor mij niet uit of ik een kind wel of niet zie om met hem of haar in contact te kunnen zijn. Ik noem het maar contact op zielsniveau. Het gesprek schrijf ik voor je op. Luisterkind is voor alle leeftijden. Kinderen vanaf 10 jaar oud moeten zelf toestemming geven.

Een afstemming geeft inzicht en vaak ook handvatten voor ouders. Ik vraag je open te staan voor wat je kind jou als ouder te vertellen heeft, ook als dat confronterend voor jezelf is. Wil je meer weten? Mail info@praktijkdewittesteen.nl of bel 0575-493790
gerust voor meer informatie.

Luisterkind-afstemming voor Volwassenen

Ben jij benieuwd wat de oorzaak van klachten of steeds terugkerende patronen is? Verlang je naar inzichten en tips voor jezelf? Via de Luisterkind-methode ga ik op afstand met jou in gesprek. Ik luister open, liefdevol en zonder oordeel naar jouw ziel en/of innerlijk kind. Ik vraag door naar wat oorzaken zijn van klachten, naar wat jij nodig hebt, naar wat je werkelijk te vertellen hebt.

Je kunt vragen formuleren waarvan je graag wil dat ze aan bod komen. Het mooie is dat de antwoorden in jouzelf liggen. Ik schrijf het gesprek voor je op. Een afstemming maakt bewust, geeft inzicht, confronteert, bemoedigt, helpt verwerken van oud zeer en geeft vaak praktische handvatten.

Voor een afstemming hoef je niet naar de praktijk te komen. Ik werk op afstand. Meer weten? Vraag per mail meer informatie aan: info@praktijkdewittesteen.nl.

Speciale afstemmingen

Er zijn speciale afstemmingen die zich richten op geboortebegeleiding en geboorteverwerking. Ook is het mogelijk om op je gezin als geheel af te stemmen. Verder zijn er afstemmingen voor overledenen, doodgeboren kindjes en mensen die niet (meer) zelf kunnen spreken door een beperking.

Geboorteverwerking-afstemming

Heeft jouw kind of heb jij zelf een moeizame geboorte gehad? Wil je weten hoe je kind zijn of haar geboorte ervaren heeft? Huilt je kindje veel na zijn geboorte of drinkt of slaapt het slecht? Heb je je eigen geboorte als traumatisch ervaren of weet je niets van je geboorte maar wil je graag weten hoe je die ervaren hebt? Keren steeds dezelfde negatieve patronen terug in je leven waar je maar geen grip op krijgt? Voel je dat je nog niet geland bent? Kun je moeilijk aarden of voel je je snel onveilig? Ben je een alleengeboren tweeling of wil je graag weten of je een tweelinghelft verloren heb in de buik van je moeder?
Tijdens een geboorteverwerking-afstemming ga ik met je terug in de tijd, vaak tot in de baarmoedertijd, om te kijken wat je hier ervaren hebt, om los te laten wat je belast heeft en om je geboorte dit keer op een fijne manier te laten plaatsvinden, precies zoals jij zelf aangeeft. Een geboorteverwerking-afstemming heelt waar nodig is en vindt in veel zachtheid en liefde plaats.

Geboortebegeleidingstraject

Ben je meer dan 28 weken zwanger en wil je graag in contact komen met je kindje en hem of haar helpen met zich voor te bereiden op de geboorte? Wil je graag weten wat de wensen van je kindje zijn en welke boodschap het je wil meegeven?
Dan kun je een geboortebegeleidingstraject via de Luisterkindmethode doen. Hierbij hebben we vier keer op afstand contact op vaststaande momenten waarbij we contact maken met je kindje. Nieuwsgierig? Bel me dan voor meer informatie. De vergoeding voor het gehele traject is €150,00.

Familieverbond-afstemming ​

Hierbij stem ik me op een gezin als geheel af. Ik richt me op vragen als: waarom zijn jullie als gezinsleden bij elkaar, wat kunnen jullie van elkaar leren, welke aandachtspunten zijn er voor jullie als gezin, hoe kunnen jullie elkaar ondersteunen. Het is een prachtige manier om meer zicht op jullie als gezin te krijgen en handvatten aangereikt te krijgen.

Levensbrug-afstemming

Hierbij ga ik op zielsniveau in contact ga met een overledene, een doodgeboren kindje of een ongeboren kindje vanwege een miskraam of abortus, iemand die zelfmoord heeft gepleegd, iemand in coma, iemand met een vorm van dementie, iemand die niet meer in staat is om zelf te spreken. Het kan zijn dat je nog vragen wil stellen, dat je je afvraagt hoe het met iemand is, dat de ander jou nog iets wil zeggen. Allerlei vragen kunnen spelen. Bij een Levensbrug-afstemming ben ik even de brug tussen jullie zodat nog kan plaatsvinden wat plaats wil vinden. Dit zijn vaak ontroerende afstemmingen die rust en troost kunnen bieden.

Luisterkind-afstemming aanvragen

Een afstemming voor jezelf of voor je kind vraag je aan door onderstaand aanvraagformulier in te vullen. Na de aanvraag ontvang je per mail meer informatie over mijn werkwijze en over gegevens die ik nodig heb.
De kosten voor een afstemming bedragen €70,00.
Mocht je binnen 2 dagen geen reactie hebben ontvangen check dan je spambox of neem telefonisch contact op!

 
Scroll to Top