Luisterkind-afstemming voor Kinderen

Veel kinderen met bijvoorbeeld angst, onrust, boosheid, slaapproblemen, onzekerheid, somberheid, gedragsproblemen, hebben al baat gehad bij de Luisterkind-methode. Het is een zeer effectieve manier om te komen tot de kern van wat er speelt en nodig is. En het mooie is dat een kind het zelf aangeeft!

Een Luisterkind-afstemming maak ik door mijn gedachten stil te zetten en me helemaal open te stellen voor wat het kind mij wil vertellen op een dieper niveau. Ik luister liefdevol en zonder oordeel. Ik vraag door naar wat oorzaken zijn van klachten, naar wat het kind nodig heeft, naar wat ouders voor het kind kunnen betekenen, naar wat een kind werkelijk te vertellen heeft. Geregeld help ik kinderen tijdens een afstemming om oude emoties en herinneringen of negatieve energie van anderen los te laten.

Voor een afstemming hoeft een kind niet naar mijn praktijk te komen. Ik werk op afstand. Het maakt voor mij niet uit of ik een kind wel of niet zie om met hem of haar in contact te kunnen zijn. Ik noem het maar contact op zielsniveau. Het gesprek schrijf ik voor je op. Luisterkind is voor alle leeftijden. Kinderen vanaf 10 jaar oud moeten zelf toestemming geven.

Een afstemming geeft inzicht en vaak ook handvatten voor ouders. Ik vraag je open te staan voor wat je kind jou als ouder te vertellen heeft, ook als dat confronterend voor jezelf is. Wil je meer weten? Mail info@praktijkdewittesteen.nl of bel 0575-493790
gerust voor meer informatie.

Luisterkind-afstemming voor Volwassenen

Ben jij benieuwd wat de oorzaak van klachten of steeds terugkerende patronen is? Verlang je naar inzichten en tips voor jezelf? Via de Luisterkind-methode ga ik op afstand met jou in gesprek. Ik luister open, liefdevol en zonder oordeel naar jouw ziel en/of innerlijk kind. Ik vraag door naar wat oorzaken zijn van klachten, naar wat jij nodig hebt, naar wat je werkelijk te vertellen hebt.

Je kunt vragen formuleren waarvan je graag wil dat ze aan bod komen. Het mooie is dat de antwoorden in jouzelf liggen. Ik schrijf het gesprek voor je op. Een afstemming maakt bewust, geeft inzicht, confronteert, bemoedigt, helpt verwerken van oud zeer en geeft vaak praktische handvatten.

Voor een afstemming hoef je niet naar de praktijk te komen. Ik werk op afstand. Meer weten? Vraag per mail meer informatie aan: info@praktijkdewittesteen.nl.

Speciale afstemmingen

Er zijn speciale afstemmingen die zich richten op geboortebegeleiding en geboorteverwerking. Ook is het mogelijk om op je gezin als geheel af te stemmen. Verder zijn er afstemmingen voor overledenen, doodgeboren kindjes en mensen die niet (meer) zelf kunnen spreken door een beperking.

Luisterkind-afstemming aanvragen

Een afstemming voor jezelf of voor je kind vraag je aan door onderstaand aanvraagformulier in te vullen. Na de aanvraag ontvang je per mail meer informatie over mijn werkwijze en over gegevens die ik nodig heb.
De kosten voor een afstemming bedragen €110,00.
Mocht je binnen 2 dagen geen reactie hebben ontvangen check dan je spambox of neem telefonisch contact op!

 
Scroll naar boven