The Journey / Helende Reis

Voor wie
De Journey / Helende Reis is één van de meest krachtige, effectieve en bevrijdende methodes die ik ken en die ik vaak gebruik. De Journey is voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en verlangt naar transformatie op celniveau. In een lange sessie werk je een thema helemaal uit. Gun jezelf de prachtige ervaring van deze innerlijke Reis!

Een Journey is effectief bij o.a.: angst, somberheid, burn-out, weinig zelfvertrouwen, rouwverwerking, fobieën, traumatische ervaringen, relatieproblemen, niet lekker in je vel zitten, slaapproblemen, gedragsproblemen en lichamelijke klachten.

Herinneringen liggen in je cellen opgeslagen.

Hoe werkt het
Tijdens een Journey maak je zittend, met je ogen dicht een innerlijke reis naar aanleiding van een thema, probleem of wens. Je hoeft hier niets speciaals voor te doen of te kunnen. 
Tijdens een zorgvuldig begeleid proces verwelkom je je emoties en gedachten door er gewoon te laten zijn wat er op dat moment is. Je komt in contact met wie jij in wezen bent, met jouw kern. Inzichten komen spontaan opborrelen.
Je ontdekt de onderliggende, niet verwerkte herinnering die in je cellen ligt opgeslagen. Door je alsnog volledig uit te spreken en tot begrip en vergeving te komen en door oude banden te verbreken, word je op het diepste niveau geheeld. Je kunt oude pijn werkelijk loslaten en je voelt je bevrijd.

The Journey / Helende Reis voor kinderen

De Journey / Helende Reis voor Kinderen (vanaf ongeveer 6 jaar) is een speelse, innerlijke reis die ieder kind blij en vrij maakt! Soms weet je van tevoren waarom je een reis wilt maken, bijvoorbeeld omdat je iets naars hebt meege­maakt, geplaagd wordt, verlegen bent, weinig zelfvertrouwen hebt, snel boos bent, bang of verdrietig bent, niet lekker kunt slapen. Soms wil je een reis maken omdat je vrij en krachtig in het leven wilt staan. Je kan één keer een reis maken of vaker, wat je wilt.  

Een Kinderreis is een soort avontuur waarbij je in gedachten op reis gaat in je lichaam met een speciaal voertuig. Je reist naar een plekje in je lichaam waar een ervaring ligt opgeslagen die je nog niet goed verwerkt hebt. Door dit alsnog te verwerken, kom je weer lekker in je vel te zitten.

Boek jouw Journey / Helende Reis!

De mooiste reis die je kunt maken, is de reis naar jezelf!

Mocht je binnen 2 dagen geen reactie hebben ontvangen check dan je spambox of neem telefonisch contact op!

  
 
Scroll naar boven